Català

En el dia de Sant Jordi, el dia més maco de l'any i un dia molt especial i important per la nostra escola, la classe de 4t ha tingut l'honor de ser guardonat i obtenir cinc premis en la prosa i la poesia del cicle mitjà. Felicitar molt sincerament a tots/es cinc per aquest premi i molt orgullosos/es d'estar tan ben representats amb uns escrits tan rics i elaborats. No ens n'oblidem, ens al contrari, de tota la resta de la classe que també han fet propostes molt ben redactades i punyents en les quals el seu esforç i dedicació ha estat present al llarg de les sessions. Per nosaltres, ells també tenen un premi. Moltes felicitats a tots ells i elles! Bon diada i a devorar llibres. 
Durant el mes de març, vam aprendre la llegenda i la història de Gaudí i Gaudell, a través primer d'una visualització i d'una conversa entre tots en forma de pluja d'idees. Després, vam sortir al banc ondulat i al pati per redactar i explicar com Gaudí es va inspirar per crear una de les meravelles que tenim al costat de la nostra escola: El Park GüellDijous 14 de març hem fet una sortida a la Biblioteca Jaume Fuster on han realitzat una activitat taller que rebia el nom del mapa dels investigadors.LA "E" I LA "O"

Dimarts passat dia 30 en l'assignatura de Català, vam treballar l'utilització correcta dels signes de puntuació: el punt, la coma i els dos punts i l'identificació el so de les vocals e i o (obertes i tancades, neutres) en síl·laba àtona i en síl·laba tònica.

La setmana entrant, aprofitant ja l'inci del projecte de "Creixem sans" continaurem aprofunditzant sobre aquests aspectes.